Γιατί κουφώματα Ultra Aluminium Systems;

Για τους καταναλωτές, που δεν διαθέτουν ειδικές τεχνικές γνώσεις, για τους περισσότερους δηλαδή, τα Ενεργειακά κουφώματα, δεν φαίνονται να έχουν ιδιαίτερες διαφορές. Εξωτερικά τουλάχιστον.
Επιπροσθέτως, ο ανταγωνισμός μεταξύ των επιχειρήσεων που ασχολούνται με τα Θερμομονωτικά Συστήματα Αλουμινίου, (θεμιτός ή αθέμιτος), δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση. Αυτό γίνεται, διότι τείνουν προωθούν υπαρκτά ή ανύπαρκτα ποιοτικά χαρακτηριστικά, όσον αφορά στα είδη και τους τύπους, στα Θερμομονωτικά κουφώματα αλουμινίου, που διαθέτουν.
Από την άλλη, τα συστήματα αλουμινίου, της Ultra Aluminium Systems, συνδυάζουν άριστα όλα τα απαιτούμενα οφέλη, που μπορεί, και πρέπει, να περιμένει ο εκάστοτε επαγγελματίας ή ιδιώτης, από μια σύγχρονη και καταξιωμένη εταιρεία αλουμινίου.

Το αλουμίνιο ως υλικό

Από αλουμίνιου κατασκευάζονται όλα τα Συστήματα αλουμινίου, όπως οι πόρτες, τα παράθυρα και μια πληθώρα προϊόντων. Επειδή το αλουμίνιο είναι ένα υλικό, που πρωτίστως εξασφαλίζει την Ενεργειακή αναβάθμιση και την Θερμομόνωση:

• Δεν χρειάζεται καμία συντήρηση (ΠΟΤΕ), λόγω του ότι δεν υπόκειται το φαινόμενο της διάβρωσης.
• Προσφέρεται έτοιμο και βαμμένο σε χρώματα ηλεκτροστατική βαφής, με μεγάλη ποικιλία για να επιλέξετε (π.χ. αποχρώσεις ξύλου κλπ).
• Είναι εξαιρετικά ελαφρύ και δεν επιβαρύνει το ήδη βεβαρυμμένο φορτίο της οικοδομής.
• Μπορεί να επιλεχθεί άφοβα, για κάθε είδους κατασκευαστική εφαρμογή, μοντέρνα ή παραδοσιακή.
• Έχει την υψηλότερη αντοχή, σε σχέση με άλλα υλικά, στην φυσιολογική φθορά του χρόνου και την χρήσης.
• Είναι πλήρως ανακυκλώσιμο, άρα και φιλικό προς το περιβάλλον.
• Είναι 100% ελληνικής προέλευσης.

Τα Ενεργειακά συστήματα αλουμινίου, διαθέτουν άριστες μονωτικές ιδιότητες, ειδικά όταν συνδυαστούν με τα κατάλληλα κρύσταλλα, λάστιχα και βουρτσάκια, όπως κάνουμε στην Ultra Aluminium Systems.
Η δυνατότητα χρήσης, διαφόρων μηχανισμών, διευκολύνει την σωστή λειτουργικότητα των κουφωμάτων. Σε συγκεκριμένα εξελιγμένα συστήματα αλουμινίου, δε, αυξάνει την ασφάλεια σε σημαντικά επίπεδα.
Τα κουφώματα, που φτιάχνονται από το παντοδύναμο αλουμίνιο, έχουν γίνει, πλέον, σήμα κατατεθέν της εποχής μας. Το αιτιατό είναι ότι στο ποσοστό που τους αναλογεί, συμβάλλουν σημαντικά στην αναβάθμιση της ποιοτικής ζωής, στην απαιτητική σύγχρονη κοινωνία που ζούμε.