Ενημερωση συνεργατών σχετικά με τα μέτρα προστασίας της εταιρείας μας από τον ιό COVID-19.

 

Αγαπητοί συνεργάτες,

Στα πλαίσια αντιμετώπισης του νέου ιού COVID-19 ,ακολουθώντας τα μέτρα προστασίας που έχουν επιβληθεί από τον ΕΟΔΥ και την Ελληνική κυβέρνηση, η εταιρεία μας συνεχίζει την λειτουργία της εφαρμόζοντας τα παρακάτω μέτρα:

  1. Προμήθεια στο σύνολο των εργαζομένων με γάντια μιας χρήσης, μάσκες προστασίας, αντισηπτικών και τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας διασφαλίζοντας έτσι την ομαλή λειτουργία της εταιρείας.
  1. Η είσοδος σε εξωτερικούς συνεργάτες και η παραλαβή προϊόντων, γίνεται κατόπιν οδηγιών του προσωπικού μας και μόνο εφόσον είναι εφοδιασμένοι με τα απαραίτητα, ώστε να τηρούν τους κανόνες ασφαλείας.
  1. Οι οδηγοί μας και οι συνεργάτες τους αντίστοιχα, φέρουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και τηρούν όλους τους κανόνες ασφάλειας (γάντια, μάσκες αντισηπτικά και αποστάσεις ασφαλείας).
  1. Αναστολή όλων των επαγγελματικών ταξιδιών και αναβολή όλων των συνεδριάσεων εντός και εκτός εταιρείας και αντικατάσταση αυτών με εργαλεία απομακρυσμένης επικοινωνίας.
  1. Το τεχνικό τμήμα και το τμήμα πωλήσεων είναι διαθέσιμο εξ αποστάσεως με όλα τα σύγχρονα μέσα (τηλεφωνικά, Skype, viber) για οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει.
  1. Σε όλους τους χώρους της εταιρείας πραγματοποιούνται απολυμάνσεις και παρέχονται τα απαραίτητα αντισηπτικά και γάντια.

Προτεραιότητα της Ultra Aluminium Systems είναι η υγεία των εργαζομένων και των συνεργατών μας και είναι υποχρέωση μας να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας.

Νέα μας θα λαμβάνεται και μέσω των Newsletter, του website και των social media.

Κατεβάστε τα μέτρα σε pdf εδώ.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία

ULTRA ALUMINIUM SYSTEMS